Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: JanaAli
vložené: 01. 03. 2010 11:26:55

Miska, nenasla som, ako sa povie tarhona anglicky a prizanm sa, ze tiez neviem z hlavy, inak tarhona byva aj vo forme guliciek, ktore oprazis a potom len varis v slanej vode, mozno tuto gulickovu poznas v obchode mrkni v oddeleni cestovin a podla tvaru ju spoznas, lebo ja mam len po arabsky napisane, ako sa to vola a to ti asi nepomoze :-D tato podlhovasta vyzera presne ako ryza, len je to cestovina, pripadne najdes tu gulickovu, alebo daj rezance, klasicke polievkove rezance, ked budem robit nabuduce ryzu, urobim s rezancami a prihodim foto, vyzera to ako cerviky :-D ked mi to prvykrat doniesli v restike, som mala pochbynosti, ci to fakt cerviky nie su :-D:-D:-D:-D tato ryza chuti trosku inak ako klasicka, co je sposobene tou cestovinou a uprimne, uz len samotna ryza mi nechuti,dokonca aj na slovensku doma si varim len tuto:-p



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz